Bankoverschrijving
Vindt je het fijn om eerst je bestelling te plaatsen en daarna pas te betalen? Dat kan! Vink bij de bestelling aan dat je per bankoverschrijving betaalt. Vervolgens ontvang je een email met onze betaalgegevens. Hiermee kan je het aankoopbedrag overmaken. Let op: Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

PayPal
PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd. Consumenten kunnen met PayPal eenvoudig betalen door middel van hun e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. Het is ook mogelijk om het PayPal account op te waarderen zodat en een PayPal saldo aanwezig is. Exclusief uw kosten aan PayPal.

iDeal
iDEAL is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Het grote voordeel van een iDEAL betaling is dat deze gegarandeerd is. Het is voor de consument niet mogelijk het geld te storneren (terugboeken).

Bancontact / Mister Cash
Online betalen met Bancontact / Mister Cash is veilig en snel, zowel voor u als voor uw klanten. Bancontact / MisterCash is de betaalmethoden wanneer u actief bent op de Belgische markt. Het is net als iDeal een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. Uw klanten komen op een universele betaalpagina van Sofort die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld kan worden. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat u eenvoudig betalingen kunt accepteren uit veel Europese landen.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging met daarin een digitale factuur per e-mail. Wenst u een andere betaalmogelijkheid, neem dan eerst contact met ons op. Er kunnen dan wel andere voorwaarden en prijzen van toepassing zijn!